Pánské kolekce Reserved pro jaro 2015 vyhoví všem stylům

Pánské kolekce Reserved pro jaro 2015 vyhoví všem stylům

Reserved se opět ukazuje jako všestranná značka, když ve svém jarním lookbooku představuje hned tři pánské podkolekce, jež vyhovují všem stylům. 

První pánská podkolekce nese název Cool Barista a je více než přesný. Modely jsou lehce elegantní a přitom dostatečně uvolněné. Mají v sobě městský šmrnc v podobě šátků i tepláků a trochu ze společenského oděvu, o čemž svědčí saka a vestičky. Když tohle dáte dohromady, vznikne vám pohled na upraveného muže, který jako kdyby připomínal Angličana.  

Moderm samurai je podkolekcí společenskou. Základ tvoří klasické košile dopnuté až ke krku, obleky a kvalitnější materiály. Doplněny jsou o kravaty, svetry nebo šortky. Ideální kolekce do práce, pokud zaměstanavatel vyžaduje formální oblečení. 

Urban kaleidoscope je jasným městským stylem především pro mladší muže. Hlavní roli hrají barevné plátěné kalhoty, kostkované košile, úpletové čepice a materiály jako džínovina a teplákovina. Prostě ideální kombinace do oteplujících se ulic města. A abychom nezapomněli - na nohy rozhodně tenisky!

Zdroj: reserved.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram