Pánské obleky Louis Copeland a Darren Kennedy

Pánské obleky Louis Copeland a Darren Kennedy

Darren Kennedy a krejčovských salón Louis Copeland & Sons představují exkluzivní kolekci pánských obleků pro jaro/léto 2014.

Jeden z nejlepších krejčovských salónů Louis Copeland & Sons opět navázal spolupráci s významným designerém Darrenem Kennedym. Z toho vzešla exkluzivní kolekce pánských obleků pro jaro/léto 2014, která je stejně jako předchozí úspěšná kolekce podzim/zima 2013, zhotovena z prvotřídních italských látek.

Nová kolekce DK x LC SS14 obsahuje šestici již tradičně dokonale zpracovaných a jednotlivě pojmenovaných obleků.

1 – „Adam“
Třídílný oblek doplněný hnědobéžovou kostkou rozhodně jen tak nezestárne a díky svému sofistikovanému vzhledu rozhodně zapadne do šatníku každého muže se smyslem pro styl. Navíc se jedná o víceúčelový kus, který lze kombinovat pouze s polokošilí nebo jeansy. Cena obleku je € 1 195.

2 – „Aidan“
Tento oblek identifikovaný výraznou modří a velmi jemnou kostkou je doplněn dvouřadou vestou a kopíruje barevné trendy letošní sezóny. Jednořadé sako kopírující siluetu postavy umocňuje moderní vzhled. Cena obleku € 1 065.

3 – „Tristan“ Camo
Vojenská kamufláž je trendy a proto se vyskytuje i v kolekci DK x LC SS14. Vojenské prvky jsou jemným způsobem zakomponovány do dvoudílného obleku z čisté vlny. Modrošedý oblek klasického střihu v Camo vzoru se prodává za € 950.

4 – „Michael“
Elegantní třídílný oblek ve světle modrém odstínu je doplněn vestou s dvouřadým zapínáním, které dodává na celkově formálním vzhledu, který však zároveň skýtá možnost univerzálního využití. Pořídíte jej za € 1 095.

5 – „Jefferson“
Velice moderní dvouřadý oblek z kvalitní italské vlny je opatřen širokou klopou, která je základem čisté a hladké siluety se zeštíhleným pasem. Každý moderní gentleman jej pořídí za € 950.

6 – „Harry“
Velice důmyslně propracovaný mohérový smoking v temně modré barvě je opatřen odlišnými klopami ze saténu. Tento oblek má opět univerzální využití, ale nejlépe se bude vyjímat v dobré společnosti. Cena tohoto nadčasového obleku je stanovena na € 1095.

 

Zdroj: tv3, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram