Pánské plavky

Pánské plavky

Ať už budete trávit léto někde u bazénu nebo si užívat moře, jedině s námi a naším plavkovým průvodcem budete hvězdou letní dovolené!

Plavková sezóna už je tady, a s ní se v našich hlavách rodí jedno obrovské dilema, které neřeší pouze ženy, a sice v čem letos vyrazit k vodě. Důvod je prostý, i my muži chceme v plavkách vypadat skvěle!

Toho snadno dosáhnete i díky našemu průvodci plážovou módou pro moderního muže, který vám usnadní rozhodování a přitom vás ani trochu nezruinuje.

Dnešní doba sice nabízí celou řadu typů pánských plavek, ale nakonec je jen na vašem uvážení, pro který se rozhodnete. Asi s námi budete souhlasit, že mezi nejrozšířenější typ jednoznačně patří slipové plavky. Pokud však nedisponujete proporcemi řeckého boha Apollóna, nechejte je dál odpočívat hluboko v zásuvce.

Naštěstí jsou zde ale i další varianty, které můžeme označit jako top modely pro letošní sezónu, jež snadno vstřebají i nějaký ten faldík navíc. Určitě tedy nemusíte vypadat jako kluk z plakátu, abyste se mohli cítit skvěle. Jděte do boardshorts neboli kraťasů či bermud, které patří mezi nejmodernější a zároveň tedy i nejoblíbenější typ plavek přinášející maximální pohodlí a všestranné využití.

Pokud jste částečně dali na naše rady a zvolili volné kraťasy, pak je dalším důležitým faktorem ve vašem rozhodování volba správné barvy dle odstínu vaší pleti. Je zde totiž nepsané pravidlo, že pro světlejší odstíny pokožky se více hodí barvy jako černá, břidlicově šedá, námořní modř, vínová či olivově zelená. Pro přesný opak je pak vhodnější variantou limetková zelená, tyrkysová, kanárkově žlutá nebo sytě rudá. S tmavší pletí si jdou ale ruku v ruce i jemnější pastelové tóny.

   

A jestliže by vám snad monochromatické styly přišly jako příšerná nuda, vsaďte na potisky a vzory, které jsou více než trendy, a v mnoha případech si s nimi užijete mnoho zábavy.

Už se těšíte k vodě stejně jako my?

 

Zdroj: Answear, Zoot

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram