Pánské šampóny, které fungují

Pánské šampóny, které fungují

Pánové mají jeden neblahý zlozvyk - umývají si vlasy jen vodou a sprchovým gelem. I přesto, že některé značky nabízejí gel i šampón 2v1, možná by nebylo od věci, vrátit se k základu. 

Tedy sprchový gel zvlášť. Šampon také. České drogérie nabídku pánských šampónů docela zanedbávají, na e-shopech je už sortiment lepší. Obecně doporučujeme vybírat si šampóny od francouzských značek, které si i na pánské kosmetice dávají záležet. Ani pánové by neměli vlasy šidit. I přesto, že je mívají kratší a výrazně snazší na údržbu, aby zůstaly dlouho hezké a dobře působily, je zapotřebí kvalitní šampón a klidně i kondicionér. 

 
American Crew Classic 179 Kč ; Toni&Guy Deep Clean 249 Kč

Značka Matis, stejně jako více známý L'oréal, nabízí šampóny pro muže dělené podle typu vlasů, jejich struktury a rychlosti maštění. Pokud například bojujete s nevzhledným odlupováním vlasové pokožky a vaším snem jsou vlasy bez lupů, vyzkoušejte šampón Cool Clear, který už jen svým decentním obalem působí věrohodně. Možná ale pár řádků nebude stačit k tomu, aby se z nezlomného uživatele 2v1 přípravků stal muž s plnou poličkou lahviček... Pro takové tu je zástupce od Matis, který svou kvalitou hravě zvládne navonět tělo i umýt vlasy. 

 
MATIS Paris Réponse Homme 553 Kč ; L'oréal Homme Cool Clear 159 Kč

parfums.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram