Pánský podzim 2016 Michael Kors spojuje hnědou se šedou

Pánský podzim 2016 Michael Kors spojuje hnědou se šedou

Při pohledu na evropská mola je jasné, že šedá a černá (jako již tradičně) vévodí pánským trendům pro podzim 2016. Kors nás v této myšlence utvrdil a aby se trochu odlišil, přidal camel odstín.

S barvou, která je příliš světlá na to, aby byla považována za hnědou a příliš tmavá pro označení béžová, Michael Kors celou kolekci 29 modelů uvedl. Camel barva ovšem celou kolekci nepohltila. Byť by to znamenalo skvělou změnu, těšit jsme se z ní mohli jen na prvních pár modelech. Vlněné kabáty a huňaté kožešiny vypadaly luxusně. Doplněné o šedivé volné roláky a kalhoty ve stejném odstínu vytvořily komplety, které by nám vůbec nevadilo vídat na českých mužích při procházce po městě... 

Pomyslná druhá část uvedených modelů se nesla už jen na velmi omezené barevné paletě; černá, šedá, červená. Zatímco ostatní návrháři ve své tvorbě upřednostňují uvolněné linie a nenucenou ležérnost, Michael Kors zachoval aristokratický vzhled. Jeho úmysl byl jasně pozorovatelný v elegantně omotaných šálách, plstěných kabátech a skládaných kalhotách. Ostatně, ta kravata, která se v kolekci mihla, nám také neunikla. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram