Paolla Rahmeier v úchvatné kampani Moikana S/S 2015

Paolla Rahmeier v úchvatné kampani Moikana S/S 2015

Brazilská značka Moikana představila vzrušující kampaň ke své smyslně ženské kolekci Jaro/Léto 2015. Slunečné pláže, romantická zákoutí, svůdné linie modelů a krásná Paolla Rahmeier…

Letní kampaň této osobité brazilské značky Moikana je doslova úchvatná. Prostřednictvím fotografií nás přenese do prostředí pláží jižního Portugalska, navštívíme historickou architekturu kraje Algarve a zakusíme temperament místní kultury.

Okouzlí nás nejen nádherné modely z kolekce Jaro/Léto 2015 jemných ženských linií, do detailu propracované, ale také krásná Paolla Rahmeier pózující v romantických zákoutích spolu s Gustavo Zylberstajnem.


Přes svůdné pózy Paolly náš zrak spočine na pestrých a zářivých vzorech dlouhých šatů, plavek i na elegantních doplňcích.


Kampaň, jež zdobila stránky červencového Vogue, skvěle vystihuje DNA značky – cestu k něčemu novému, touhu milovat, dobývat a získávat. Je ještě divočejší, emotivně silnější, poutavější a vzrušující než dříve. Zachycuje výbuch inspirace v podobě exotických motivů a barev jako je červená, zelená, tyrkysová ale i pannensky bílá.


Zdroj: fashiongonerogue.com, moikana.com.br

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram