Pár jednoduchých triků, díky kterým budete za pár minut krásná

Pár jednoduchých triků, díky kterým budete za pár minut krásná

Kruhy pod očima, nevyspání nebo proflámovaná noc? Omdléváte při pohledu do zrcadla? Tak či tak máme jednoduché řešení. Za pár minut budete vypadat skvěle a nikdo nic nepozná.

Zaspala jste do práce a nestíháte? Máte důležitou poradu a musíte vypadat skvěle? Dáme vám několik jednoduchých rad, díky kterým budete vypadat skvěle za pár minut.

Kruhy pod očima

Běžte si rychle umýt obličej ledovou vodou, která pomáhá na oteklé oči. Pokud máte alespoň pár minut navíc, tak si dejte na zavřené oči vylouhovaný sáček černého čaje. Pokud nestíháte ani to, ledová voda a krém musejí stačit.

Mastné vlasy

Probudila jste se a vaše vlasy vypadají hrozně? Nebojte, máme hned několik fint. Pokud nechcete ztrácet čas, prostě si jen vyčesejte vlasy do culíku a řádně přelakujte. Nebude tak poznat, že máte mastné vlasy. Ozdobte ohon třeba stylovým šátkem.

Pokud trváte na rozpuštěných vlasech, i zde jsou možnosti. Nejlépe funguje suchý šampon, který jen nasypete ke kořínkům vlasů a posléze prohrábnete. Pokud nemáte suchý šampon, tak pomůže i dětský pudr nebo obyčejná mouka.

Perfektní nehty

Čas už dochází a vy nervózně pobíháte po bytě? Potřebujete mít upravené a nalakované nehty, ale nemůžete čekat? Jak celý proces urychlit? Čerstvě nalakované nehty ponořte do velmi studené vody a za pár sekund máte po problému. Lak bude zatuhlý a vy můžete vyrazit.

Rychlý make-up

Už zbývá jen poslední část. Naneste trochu korektoru pod oči, pročešte obočí, lehce naneste řasenku a zvýrazněte si rty rudou rtěnkou. Líčení zabere 3 minuty a bude to vypadat, že jste hodně nalíčená a nepotřebujete k tomu nic dalšího. Červené rty sluší opravdu každému.

Máte hotovo? Kolik vám to celé zabralo? Odhadujeme, že 15-20 minut, tak na nic nečekejte a upalujte do práce.

 

Zdroj foto: Pexels.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram