Pár tipů, jak na výběr těch pravých svatebních šatů pro baculky

Pár tipů, jak na výběr těch pravých svatebních šatů pro baculky

Výběr svatebních šatů velikosti XXL je tak trošku oříšek. Každá nevěsta chce vypadat perfektně, a proto vám přinášíme pár tipů jak na to.

Každá nevěsta chce najít svatební šaty, které budou nejen lichotit její postavě, ale zároveň se v nich bude cítit pohodlně, sexy a prostě nádherně.

Jeden z klíčových bodů při výběru svatebních šatů větších rozměrů je tkanina. Materiál, z kterého jsou šaty ušity je velmi důležitý, neboť každý druh látky obepne tělo jinak a přesto, že šaty na ramínku vypadají perfektně, na vás již tak hezké být nemusí a naopak.

Základním pravidel při výběru svatebních šatů u plnoštíhlých žen je jít s proudem. Možná se to bude zdát bláznivé, ale vyzkoušejte splývavé tkaniny – šifon i některé druhy hedvábí by mohly být právě pro vaši postavu tím pravým. Tyto materiály se s vámi krásně pohybují a zároveň kladou důraz na ženské křivky.

Nebojte se ani pevnějších tkanin. Ty dokážou vyhladit veškeré nedokonalosti. Robustnější materiály jako taft, tyl či silnější hedvábí mají schopnost upravit vaši siluetu dle vašich požadavků.

 

Nádherně vypadá i krajka! Krajka má také kouzelné vlastnosti, které rafinovaně zakryjí nedokonalosti, vyzdvihne detaily na šatech a upoutá pozornost na to, co právě potřebujete.

Střih šatů je také velmi důležitý. Plným ženským tvarům téměř vždy skvěle padnou šaty s přestřižením pod prsy. Výrazné zúžení těsně pod prsy nádherně zvýrazní pas i poprsí.

Pokud jsou vašim snem korzetové šaty, je třeba vyzkoušet více střihů. Některé korzety mohou vaší postavě naopak přihoršit, proto je třeba pečlivě vybírat a dbát především na kvalitu materiálu i provedení.

Velmi romantické jsou i krátké svatební šaty. Na výběr máte opět z velkého množství střihů i materiálů. Zde malá inspirace v podobě splývavých šatů ve stylu Marilyn Monroe, krajkové romance i bílé elegance.

Obrázky: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram