Pasovali jsme zlatou na červencový MUST HAVE

Pasovali jsme zlatou na červencový MUST HAVE

Paprsky se opřou o skla slunečních brýlí a léto vypukne naplno. Konečně. A zlatá by u toho startu léta 2018 neměla chybět.

Sandálky H&M 399 Kč ; Hodinky Rumbatime 1 399 Kč ; Sukně Kamea 1 650 Kč ; Kosmetická taštička Vagabond 1 149 Kč ; Nůžky Busy B 299 Kč ; Maska na vlasy L'oréal 269 Kč ; Náušnice Medicine 179 Kč 

Zlatá sukně, brýle, doplňky, kabelka, boty i maska na vlasy. Zlaté může být úplně cokoli a v červenci je to naprosto namístě. Nechte ve svém šatníku propuknout smršť zlatých třpytek a odstínů, které nabudou své největší síly teprve v momentě, kdy si s nimi pohraje sluníčko. To bude odlesků, až půjdete po ulici. A pohledů kolemjdoucích. Jen to s tou zlatou zas tak úplně nepřežeňte.

Zlatá se natolik zabydlela v našich životech, že je téměř nemožné nesetkat se s ní na doplňcích do interiéru, kabelkách, hodinkách ale i na oblečení samotném. Nemusíte se bát obléknout ji ani na plavkách. Protože pokud se někam tento sofistikovaný a luxusní odstín hodí, je to vyhřátá písečná pláž. (A pak také vánoční stromeček.) Pokud se bojíte obléknout hned zlaté šaty, zkuste jen top se zlatými prvky, sandálky nebo zlatou kabelku. Uvidíte, je to návykové.

Stejně jako léto.

bonami.cz ; krasa.cz ; hm.com ;
zoot.cz ; answear.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram