Perforované kozačky: must have nadcházejících teplých dní

Perforované kozačky: must have nadcházejících teplých dní

Kozačky s děrováním, perforacemi a nejrůznějšími ozdobami mají tu výhodu, že je můžete nosit i když se oteplí. Letos na jaře vám tyto boty zaručí trendy vzhled i dokonalé pohodlí.

Nejčastěji se vyrábějí ve světlých přírodních tónech, ale v široké nabídce najdete i černé nebo dokonce barevné. Jsou elegantní a zároveň praktické, hodí se ke kalhotám i k sukni. Pro super moderní vzhled je doplňte kabelkou ve stejném stylu a vyrazte na procházku do města nebo třeba na party.

Pro rockerky tělem i duší  jsou určeny tyto černé kožené kozačky Jimmy Choo zdobené perforováním, kovovými cvoky a masivními sponami v odstínech zlaté, nejlépe budou vypadat s džínovou minisukní a sportovně-elegantním topem.

Nadčasovou klasiku v zemitých tónech reprezentují béžové nízké kozačky značky Roxy s módním detailem v podobě výrazného zipu na zadní straně boty.

Sportovní vintage verze obuvi s moderní perforací je k dostání u Infinity Shoes, a to hned ve třech moderních barvách. Nebojte se experimentu a zvolte netradiční stříbřitě modrou, která k tomuto stylu dokonale ladí.

Na večer zvolte nepřehlédnutelné polokozačky dokonce s několika trendovými prvky – děrováním, vysokým širokým podpatkem a zlatým zipem na zadní části boty.

Nezbytný jarní doplněk – kabelku s děrováním v několika variantách i barevných odstínech koupíte např. v prodejnách Humanic.

Zdroje obrázků:,polyvore.com, humanic.net, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram