Personalizované lodičky Made to Order Décolleté

Personalizované lodičky Made to Order Décolleté

Staň se sobě vlastním návrhářem. PRADA představuje personalizované lodičky Made to Order Décolleté.

Devatenáct modelů, včetně lodiček se zavřenou nebo otevřenou špičkou, na platformě nebo bez, je k dispozici se sedmi různými výškami podpatků.

Rozsáhlý výběr materiálů doplňuje teletina v broušené a metalické variantě, „pony hair“ s levhartím potiskem a z luxusnějších kůží krajta nebo vodní had Ayers.

Veškeré materiály jsou k dispozici v široké a sofistikované paletě barev od klasických tónů po sezónní odstíny, přičemž pro varianty z lakované tradiční kůže saffiano a saténu dyšes s potiskem se nabídka rozšířila o motivy rtů a molekul.

Chcete-li být nepřehlédnutelnou, chic a aby vás našli, pak sáhněte po exkluzivním provedení tón v tónu nebo v kontrastních barevných kombinacích, kde jsou k dispozici i lodičky s mašlí.

Každý pár lze dále personalizovat volbou barvy podešve (černá, tělová nebo světle modrá). Konkrétně v černé a tělové je i možnost potisku saffiano, jež může být opatřen kovovými iniciálami zákaznice v jantarovém nebo ocelovém odstínu.

Vybraným zcela personalizovaným lodičkám je přizpůsobeno i balení. Ať už zvolíte potisk PRADA nebo neutrální modrou barvu, bude nový přírůstek ve vašem botníku vyčnívající chloubou.

Lodičky obdržíte přibližně 60 dní od objednávky, přičemž tato unikátní nabídka je vám v obchodě PRADA k dispozici od 4. do 9. listopadu 2015.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram