Pět dárků, které na MDŽ potěší každou ženu!

Pět dárků, které na MDŽ potěší každou ženu!

Sháníte na poslední chvíli nějakou fajn drobnost, nebo možná přeci jen o kousek větší dárek? Máme pro vás pět tipů, které potěší každou duši ženy.

Čtvereček čokolády

Není žádným tajemstvím, že si rády vychutnáme nějakou tu dobrůtku. Krabička bonboniéry nebo oblíbená čokoláda stojí pár korun, a přesto dokážou vykouzlit úsměv na tváři. Investujte pánové pět minut svého času a zajděte do nejbližšího obchodu, budete mít plusové body.

 

Pár listů růží

Květinou ženu nikdy neurazíte. To si můžete být naprosto jistí. A nemusí to být hned kytice plná růží, stačí jeden malý květ a stonek, a máte vyhráno.

 


Jitka Mandysová - květinové služby Fleurop 

 

Malý šperk

Nemluvíme o diamantech, ty můžete dát své drahé polovičce až k narozeninám nebo Vánocům. My mluvím o drobných náušnicích nebo náramku, které nás také rozhodně potěší. Pokuste se trefit své milé do vkusu nebo se poraďte s její kamarádkou. Nebojte se ani trošku extravagance, kdy každá náušnice vypadá jinak, a přitom tvoří dokonalý pár.

 

Peněženka na drobné do ciziny

Ženy milují krásné peněženky a kabelky. Co takhle pořídit své lásce menší peněženku na drobné, až spolu pojedete v létě do Itálie k moři nebo do Norska objevovat přírodu? Uvidíte, že její srdce radostí poskočí.

 

Malý ciferník, velká radost

Hodinky jsou už větším šperkem, co si budeme vykládat, ale pokud přece jen chcete darovat ženě, na které vám záleží něco osobitějšího, zkuste to pomocí malého ciferníčku. Náš tip jsou hodinky Tommy Hilfiger, které jsou jedním slovem boží!

pinterest.com, answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram