Pět ikonických Newyorčanek oslavuje jedinečnou kabelku FENDI 3Baguette

Pět ikonických Newyorčanek oslavuje jedinečnou kabelku FENDI 3Baguette

Rihanna, Sarah Jessica Parker, Jourdan Dunn, Rachel Feinstein a Leandra Medine oslavují ikonickou kabelku FENDI 3Baguette.

U příležitosti otevření svého nového vlajkového obchodu na Madison Avenue, FENDI zároveň uvádí svůj nejnovější projekt “FENDI 3Baguette“  ve spolupráci s pěti ikonickými Newyorčankami.

3Baguette kabelka, uvedená na trh koncem roku 2014, je moderní interpretací Baguette, který zachovává její původní tvar, je však mnohem vzdušnější a strukturovanější. Dominantou kabelky je přezka ve tvaru dvojitého FF, která z ní činí mistrovské dílo designu.

FENDI nyní vybralo výjimečné ženy, které ztělesňují tvůrčího a inovativního ducha New Yorku, a vyzvalo je, aby každá kabelku 3Baguette ztvárnila po svém a společně tak vytvořily naprosto jedinečnou vlastní interpretaci tohoto kultovní modelu.

Tyto zcela výjimečné kusy 3Baguette kabelek vytvořené Rihannou, Sarah Jessicou Parker, Jourdan Dunn, Rachel Feinstein a Leandrou Medine budou vystaveny ve výlohách nového vlajkového obchodu na Madison Avenue od 13. února do 13. března a bude je možné zakoupit v rámci speciální online aukce, jež bude zahájena v pátek 13. února 2015.

 

 

 

 

 

Každá z pěti autorek návrhů si vybrala dle svého filantropického směřování charitativní organizaci, jíž bude věnován výtěžek z prodeje její personalizované kabelky.

Zúčastnit se aukce a zároveň se ucházet o některý z jedinečných modelů 3Baguette, vytvořených newyorskými ženskými ikonami, může doslova každý, prostřednictvím speciálně zřízených stránek www.3baguetteauction.fendi.com.

 

Zdroj: FENDI

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram