Peta Nitka v sexy pózách na nových fotkách Milana Junka

Peta Nitka v sexy pózách na nových fotkách Milana Junka

Česká transgenderová modelka, dnes už oficiálně Peta Nitka, předvedla sexy pózy na nových snímcích spolu s modelem Robinem Doleželem.

Úspěšná modelka Peta Nitka konečně změnila své jméno z původní mužské podoby Petr na Peta. Pod tímto jménem je známá už ve světě, a teď si díky němu může budovat kariéru i v České republice. Změnu pohlaví podstupuje už deset měsíců: "Myslím, že to pro nikoho nebylo velké překvapení. Nikdy jsem jako muž nevypadala a vždy jsem měla ženské myšlení. Řekla bych, že změna pohlaví je hlavně náročná na psychiku a to hlavně kvůli hormonální terapii. Mění se mi nálady a občas mám pocit že jsem nonstop protivná. Ale jsem rozhodně šťastná a rozhodně bych nic neměnila," vyjádřila se pro Móda.cz.


Foto přeměny Pety NItky
 

Aktuálně Peta Nitka zapózovala před objektivem fotografa Milana Junka s modelem Robinem Doleželem, který letos soutěží v Tváři roku. Petu Nitku kontaktoval za účelem působivých černobílých aktů sám fotograf, modela si k sobě už Peta vybrala sama: "Robina Doležela jsem si vybrala na focení já, myslím, že jsme typově hodně odlišní, proto jsou fotky tak skvělé. Byla jsem nervózní z focení s nahým chlapem, ale s Robinem to bylo velmi profesionální. Robin je výborný model a hlavně ho mám ráda jako člověka," řekla k focení. V květnu se zároveň stane první transgender modelkou v arabských zemích v historii na Fashion Weeku v Tunisu. Pozval ji jeho rezident Anis Montacer.

Foto: Milan Junek, Lucie Balde

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram