Petra Němcová je součástí nové kampaně Max Factor

Petra Němcová je součástí nové kampaně Max Factor

Naše krásná česká supermodelka se stala tváří nové řasenky od známé značky v Americe. Ale nejen to. Patří i mezi inspirativní ženy!  

Oduševnělá krása a zlaté srdce

Max Factor přišel s novou kampaní. Vybral si 11 žen z celého světa. Každá je výjimečná jinak, v odlišné formě nebo různorodým způsobem. Jednou z vybraných je i supermodelka a filantropka Petra Němcová. Známá kráska zaujala hlavně svým dobrým srdcem kromě oduševnělé klasické krásy. Petra se významně podílí na pomoci obětem z oblastí postižených přírodními katastrofami. Založila po vlastních tragických zkušenostech svou charitativní organizaci All Hands and Hearts. Díky svým zkušenostem a jménu pořádá pravidelné benefiční akce, aby zajistila dlouhodobou pomoc potřebným.

Úžasný příběh

Kvůli prostředí, ve kterém se pohybuje jako modelka i filantropka, musí vypadat vždy skvěle. Mezi vlivnými a slavnými osobnostmi musí být na charitativních akcích i na červeném koberci nádherná. Podle jejích vlastních slov musí vyzařovat sebevědomí. Na pomoc si vzala kosmetiku Max Factor. Stala se tváří jejich nejnovější řasenky i hlavní kampaně vedle dalších obdivuhodných žen. Prestižní pocta, význam a poselství nové reklamy je hlubší než jen samotné kosmetické produkty. Zkušené krásné ženy propůjčily své životní příběhy, aby inspirovaly. Jak úžasné je, že právě česká rodačka je mezi nimi. V jejích 39 letech modelky je to skvělý úspěch. 

Zdroj; vogue.co.uk, maxfactor.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram