Petra Ptáčková a její jarní kolekce na MBPFW

Petra Ptáčková a její jarní kolekce na MBPFW

MBPFW je pomalu za námi. Během dnů představování tuzemské módy jsme ale i letos viděli mnoho zajímavého. Naprosto originální byla třeba kolekce Petry Ptáčkové. 

Jedna z předních českých módních návrhářek Petra Ptáčková představila svou jarní kolekce 2016. V té se naprosto zřetelně odrážela filosofie její značky - v kolekci se proplétá elegantní styl se sportovní módou, casual kousky a naprosto bláznivými návrhy. Ve svých jarních modelech tak opět spojuje jindy nesourodé světy a dokazuje nám, že její tvorba je velmi osobitá.

Hlavními motivy S/S 2016 Petry Ptáčkové jsou odstíny zastřené žluté. Ty návrhářka spojila s dalšími neutrálními tóny a výsledkem jsou nápadité modely. Co na přehlídce Petry Ptáčkové zaujalo snad každého, byl netradičně abstraktně řešený makeup modelek. Stejně tak na sebe upoutaly pozornost barevné klaunovské klobouky a kšiltovky. A v neposlední řadě musíme také zmínit bílé tenisky. Nevíme o žádné lepší volbě, se kterou mohla Petra Ptáčková své modely zkombinovat. Bílé tenisky byly tak akorát. 

Zdroj: MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram