Pharrell Williams představuje svůj první parfém

Pharrell Williams představuje svůj první parfém

Ikona současné popové scény Pharrell Williams se nedávno pochlubil svou novou dívkou. Zpěvák odhalil svůj první unisex parfém.

Ikona současné popové scény a módního světa Pharrell Williams představuje svou novou dívku v podobě svého vůbec prvního unisex parfému, nesoucího příhodný název GIRL, jehož květinově dřevitá vůně má za úkol ohromit naše čichové vjemy stejně intenzivně jako zpěvákovo aktuální stejnojmenné album.

Pro vytvoření zcela unikátní vůně se americký zpěvák, rapper, producent a v neposlední řadě i módní guru, spojil s módní značkou Comme des Garçons návrhářky Rei Kawakubo, která dotáhla Pharrellovy jasné představy do finální podoby.

Nová vůně Girl se otevírá laskavou kořenitou kombinací neroli, levandule a bílého pepře, která je následována vůní kosatců, divokého keře sturač a fialky. Celou aroma kompozici uzavírá svěží neutrální vůně lesa zastoupena vetiverem, pačuli a exotickými kusy dřeva cedru a santalu.

Vůně Girl by Pharrell Williams je doslova hitem měsíce září a pokud vám jeho složení natolik učarovalo, že ho prostě musíte mít i vy ve své sbírce, pak jej hledejte v parfumérii Sephora, kde se bude výhradně prodávat.

 

Zdroj: Sephora

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram