Pharrell Williams x adidas Originals Tennis Pack

Pharrell Williams x adidas Originals Tennis Pack

Adidas nás nešetří a to ani naše peněženky! Jak totiž sportovní značka slíbila, tak také udělala a na světě je další kolekce ze spolupráce s Pharrellem Williamsem.

Sportovní značka adidas drží své slovo a tak jak už naznačila při představení předchozí kolekce, která vznikla ve spolupráci s americkým zpěvákem a producentem Pharrellem Williamsem, odhaluje nyní další část z této hvězdné kooperace.

Kolekce Tennis Pack je opět zaměřená na obuv a sportovní bundy, které se však tentokrát opírají o historii a charakteristiku bílého sportu. I proto je svrchní část obuvi Stan Smith vyrobena z materiálu, který připomíná chlupatý tenisový míček. Klasika s nostalgickou dávkou historie se dokonce objevuje i v tradičních reflexních barvách zelené, oranžové, ale i neutrální bílé.

Aby byl Tennis Pack kompletní, adidas ještě přidává trio oldschoolových Superstar Track bund v totožných barevných kombinacích. Všechny produkty pak spojuje logo speciálně navrženo ve spolupráci s P. W. Vše je již nyní v prodeji za ceny, které jsou rovněž společným jmenovatelem všech trendy kousků, a sice 2 999 korun.

Jde o teprve druhou část z celkové čtyřdílné spolupráce s Pharrellem Williamsem, tak buďte připraveni na další, které se objeví záhy.

 

Zdroj: Adidas

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram