Philipp Plein předvedl v jarní kolekci drsnost i sexappeal

Philipp Plein předvedl v jarní kolekci drsnost i sexappeal

Philipp Plein kvalitou a pompézností své přehlídky dosáhl na pomyslný vrchol letošní sezóny. Dosáhl až k módnímu karnevalu Tommyho Hilfigera. 

Jednu velkou show už jsme letos viděli. Bylo to na pobřeží řeky v New Yorku a postaral se o ni Tommy Hilfiger. O několik týdnů později nás značka Philipp Plein vzala na velkou zahradu a šla do toho také ve velkém. U Hilfigera se velkolepá show očekávala, u Pleina jsme s ní už nepočítali. Kulisy rozkvetlých růží v zahradě byly ale pro značku typické a svalnatí zahradníci v džínech a zástěrách byli velmi příjemným rozptýlením pro přítomné dámy. Přehlídka hrála na emoce, byla pompézní a luxusní. 

Modelky se tvářily také trochu jinak, než jsme zvyklí. Nasadily sebejistý a trochu drzý výraz, nakráčely na vysokých jehlových podpatcích v provedení páskových sandálků a předvedly sexy a úsporné modely z jarní kolekce 2017. Hlavní slovo dostala kůže, zlato, stříbro, metalické dolesky, třpyt a džínovina. Po nich následovalo velké množství kovových šperků a také kovové ozdoby a cvoky na oblečení. Pokud šaty nekončily těsně pod zadkem, měly alespoň vysoké rozparky, případně průstřihy na bocích. Výjimkou nebyly blyštivé nápisy značky na body, kšiltovky a sluneční brýle.  

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram