Pijte stylově!

Pijte stylově!

Voda je nejdůležitější součástí lidského života, tvoří 70 % lidské hmotnosti a v dnešní době je také módní záležitostí.

Pitný režim je pravděpodobně nejdůležitější věc pro naše zdraví, a právě v období oteplování a blížícího se léta je důležité pravidelný pitný režim dodržovat. Nejde to jinak než stylově. Lahve na vodu se v posledních letech staly zásadním módním doplňkem a žádná z nás nemůže odolat, když vidí nějakou roztomilou či elegantní verzi.

Milovnice minimalistického moderního vzhledu potěší lahve s futuristickým designem. Klíčovou roli pak mohou hrát variace uzávěrů i barev. Pokud jste ovšem náročná na kvalitu vody, kterou pijete, můžete se zaměřit především na technickou stránku věci a sáhnout po lahvi s filtrem z aktivního uhlí, která je stále velmi populární. Nadšeným sportovkyním doporučujeme ohlédnout se po lahvích speciálně přizpůsobených na sport a ty z nás, které si chtějí dopřát trochu sladké svěžesti, určitě rozveselí modely se sítkem na ovoce.

Minimalistický design.

Mimo designovou a trendy stránku jsou doplnitelné lahve na vodu skvělým způsobem, jak zredukovat produkci odpadu, šetřit přírodu a myslet ekologicky. Pitnou vodu můžete natočit na každém rohu, čímž šetříte peníze a netaháte s sebou další plastovou lahev, kterou doma hodíte do koše. Kvalitní lahev při dobré péči vydrží opravdu dlouho a nejeden prodejce na ni tak nabízí až doživotní záruku.

Trendy a ekologické.

Veselé vzory, nápisy či obrázky si zamiluje každý, kdo se vyžívá v roztomilosti. Mnoho výrobců se zaměřuje především na vzor lahve a hlediska motivů pak popouštějí uzdu fantazii. Mimo roztomilé dětské motivy, najdeme barevné vzory s motivy přírody, často se jedná o květiny či stromy, romantické dívčí vzory, minimalistickou geometrii, nebo naopak funky graffiti. Trendem jsou také nejrůznější nápisy či vzkazy od vtipných poznámek jako "Nesahej na mou lahev" po pobídky k dodržování pitného režimu.

Vtipné nápisy na lahvích.

 

irishnews.com;  pinterest.com , popsugar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram