Piknik - splynutí s přírodou

Piknik - splynutí s přírodou

Piknik je ideální forma odpočinku, který si dopřejte i vy. Prostřete si v přírodě, ať už s partou přátel nebo s drahou polovičkou a jednoduše relaxujte. 

Jak spojit příjemné s užitečným? Udělejte si piknik a unikněte ze spárů dnešní ukvapené doby plné nejrůznějších technologií, díky kterým pomalu „zapomínáme žít“.

  Pikniky jsou skutečnou radostí a zároveň mohou být příjemnou změnou vašeho všedního života. Proč bychom se měli stravovat pouze v místech k tomu určených? Posezení v restauraci dokáže být jistě příjemné, ale vězte, že kouzlo pikniku vás dostane.
  Mnohdy se nemusíte ani vzdálit na hony daleko od svého domova a jednoduše rozložit deku na veřejném prostranství, jako například v parku. Kolem nás je ale tolik krásných míst, že je jistě z čeho vybírat. Proto abyste pojedli v přírodě a v dobré společnosti, navíc nepotřebujete ani zvláštní příležitost, formální oblečení, či velký rozpočet. Vystačíte si pouze s dekou a cestovní taškou plnou dobrot.

Nejlepší variantou jsou však zavazadla k této příležitosti jako stvořená. Běžně dostupné už jsou piknikové koše, které jsou často vybavené tím nejnutnějším, co váš dokonalý piknik vyžaduje. Takže v něm najdete kompletní jídelní servis od talířů a příborů, přes prostírání a skleničky. Stačí jen přibalit vámi zvolenou a vyrobenou krmi, kterou doplníte o vychlazenou lahev minerální vody nebo sektu.

Bude to zábava, tak si ji užijte.

 

Zdroj obrázků: mujpiknik, pinterest, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram