Pink Carpet: Helping Dolls již brzy v Centrum Chodov

Pink Carpet: Helping Dolls již brzy v Centrum Chodov

Charitativně umělecký fashion projekt Adama Ptáčka se blíží do finále. Panenky Barbie v originálních modelech českých a slovenských návrhářů budou již brzy odhaleny.

Za projektem Pink Carpet: Helping Dolls, jehož cílem je pomoci dětem z Fondu ohrožených dětí Klokánek, stojí mladý designér Adam Ptáček. Adam loni na podzim vyzval české a slovenské designéry, aby oblékli panenku Barbie ve stylu Red Carpet a vytvořili jedinečné originály, které vykouzlí úsměv na nejedné dětské tváři. Adam Ptáček tak jedinečným způsobem propojil českou originální módu s ikonickou panenkou Barbie a dobrým úmyslem.

V minulosti panenku Barbie oblékly významné módní domy jako je Versace, Chanel, Burberry, Karl Lagerfeld, Dior, Moschino a mnoho dalších. Nyní se tato ikonická hračka projde po růžovém koberci ve večerních róbách českých fashion designérů. A vy můžete být u toho!


42 ikonických panenek věnovaných společností Mattel se v rukách uznávaných osobností nezávislé české módní scény, jako jsou Jitka Klett, Beata Rajská, Jakub Polanka, Markéta Kopecká, designérské duo Lazy Eye, ale i řady začínajících talentů z Ateliéru designu oděvu z Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, promění v naprosté originály.

Vybrané panenky budou vystaveny od 7. do 28. dubna v pasážích Centra Chodov. Jedinečnou šanci získat je však budou mít všichni sběratelé panenek i milovníci tuzemské módní tvorby až během slavnostní dražby, která se uskuteční 29. dubna od 18.30 hodin v Centru Chodov. Její výtěžek poputuje na konto pobočky Fondu ohrožených dětí Klokánek v Praze 4.

Dobrou věc tak bude letos poprvé možné podpořit koupí panenky v šatech předních českých tvůrců i mladých talentovaných studentů módní tvorby. Proto nezmeškejte slavnostní dražbu, které se zúčastní také patronka projektu herečka Jitka Smutná a Eleonora Stefanel, hlavní designérka luxusní italské oděvní značky Stefanel.

Myslete i vy na ohrožené děti z Klokánku. Podpořte s námi charitativní myšlenku tohoto projektu a vydejte se za Pink Carpet: Helping Dolls do Centra Chodov.

Zapojit se do projektu a přispět svým finančním darem Fondu ohrožených dětí Klokánek můžete i prostřednictvím transparentního účtu: 000000-2822226083/0800, kam poputuje i výtěžek z prodeje exkluzivních panenek.

Zdroj: Jitka Klett, facebook/Pink-Carpet-Helping-Dolls

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram