Pippa Middleton se dnes provdala

Pippa Middleton se dnes provdala

Sestra vévodkyně z Cambridge, Pippa Middleton, se dnes vdala. Podívejte se, jak jí to vedle snoubence Jamese Matthewse slušelo.

Šaty ušité na zakázku od návrháře Gilese Deacon, závoj od Stephena Jonese, střevíce ze saténové slitiny a slonoviny od Manolo Blahnika, to vše dohromady vytvořilo bezchybný a naprosto perfektní dojem.

Philippa Charlotte "Pippa" Middleton letos v září oslaví 34. narozeniny. Na její velkolepý den ji přivezl otec Michael starým veteránem. Svatba se konala v kostele sv. Marka v Englefieldu v Berkshire. Hodina „H“ nastala v 11:30 britského času a mezi prvními hosty přijela nevěstina sestra Kate ve starorůžové a neodmyslitelném kloboučku s manželem princem Williamem.

Pippa Middleton se dnes provdala za zámožného bankéře Jamese Matthewse, prstýnky jim nesl synovec princ George a za družičku šla dvouletá neteř princezna Charlotte. Na svatbě nechyběl ani princ Harry a mnoho dalších osobností.


 

45minutový obřad přinesl úsměvy a štěstí na tvářích všech zúčastněných. Můžete se o tom sami přesvědčit na následujících snímcích v naší galerii...

telegraph.co.uk

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram