Platformy se nosí i letošní léto

Platformy se nosí i letošní léto

Jsou daleko pohodlnější než boty na klasickém podpatku a mají stejně (ne-li více) benefitů. Nohy na platformách vypadají delší, tvarovanější a krok je jistější. 

Platformy mají v ženském světě velkou oblibu a naprosto rozumíme tomu, proč to tak je. Efektně prodlužují nohy a navíc jsou mnohem pohodlnější než tradiční podpatky. Většina platformových sandálů má tu výhodu, že o něco nadzvednutá je i přední část boty, tudíž ve výsledku nestojíte na tak vysokém podpatku a ještě k tomu je bota stabilnější. Důvodů, proč si na letošní léto pořídit sandále na platformě je spoustu, a záleží jen na vás, který na vás zapůsobí nejsilněji. My jsme pro už jen z toho důvodu, že se v nich po kočičích hlavách rozpálených ulic světa bude chodit rozhodně lépe než v jehlách.

  
Béžové sandále Tommy Hilfiger 2 529 Kč ; Třpytivé espadrilky Pepe Jeans 1 889 Kč ; Hnědé sandále Tamaris 1 799 Kč

Barevných variant je samozřejmě nespočet, za nás ovšem doporučujeme volit neutrální tóny, které během letních dnů nejvíce unosíte. Poohlédněte se po bílé, béžové a hnědé. Pokud jste raději zastánkyní výrazných bot, na něž kladete velký důraz, určitě se bude hodit tip třeba na červené kostičkované sandály na platformě od značky Pepe Jeans. Platformy mají také benefit toho, že vypadají skvěle také k džínům a to jak slim, tak flare. Prostě a jednoduše - léto 2016 volá po platformách.   

    
Bílé sandále Pepe Jeans 2 469 Kč ; Červené sandále Pepe Jeans 2 039 Kč ; Černé sandále Tommy Hilfiger 2 529 Kč

pinterest.com ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram