PLAVKOVÝ SPECIÁL - 3.díl: Mango, Bershka, Camaieu, Terranova

PLAVKOVÝ SPECIÁL - 3.díl: Mango, Bershka, Camaieu, Terranova

Přinášíme třetí díl plavkového speciálu. Tentokrát jsme pozorně prohlédli sortiment dalších čtyřech řetězců: Manga, Bershky, Terranovy a Camaieu. 

Mango

Řetězec, který pro léto 2015 vsází především na klasické střihy, a ani co se týče motivů a barev se přespříliš neodvazuje. Ostatně filozofií celé značky je jednoduchost a také jednobarevnost. Ale i přesto jsme v jejich plavkové kolekci našli i vzory - konkrétně proužky.

Hlavní barva? Černo-bílá
Hlavní trend? Proužky

Bershka

Mladistvá móda s nápadem - to charakterizuje značku Bershka samotnou o sobě. Plavky na tom nejsou nijak rozdílně. Většina z nich je v populárním bandeau střihu a jsou ozvláštněny mašlí, volánky nebo krajkou. Nápadité jsou i plavkové kalhotky, nezůstávají pozadu, a ani jim nechybí zdobení.

Hlavní barva: Neony
Hlavní trend? Bandeau střih

PŘEČTĚTE SI I PRVNÍ DÍL

Terranova

Dává pro letošní léto prostor odstínům modré a námořnické kombinaci tmavě modrá-bílá-červená. Jejich kolekce obsahuje hodně klasicky střižených bikin a svršek ve tvaru trojúhelníčků, takže pokud už jste znuděna bandeau, zkuste navštívit Terranovu. Navíc plavky nabízí i v setech a za velmi hezké ceny.

Hlavní barva: Modrá
Hlavní trend: Námořnický

Camaieu

Nabízí plavky především pro dospělé ženy, které od svých nových bikin požadují padnoucí střih, a neláká je žádné experimentování. Camaieu přichází s vrchními díly plavek, které nabízí větší než obvyklou oporu a nezavazují se na tenounké tkaničky, ale na širší pruhy látky. Barevně se drží především v teplých tónech barevné palety.

Hlavní barva: Odstíny červené
Hlavní trend: Vyhovující opora

PŘEČTĚTE SI I DRUHÝ DÍL

Zdroj: terranovastyle.com; camaieu.com
mango.com; bershka.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram