PLAVKOVÝ SPECIÁL - 4.díl: Adidas, Marks&Spencer, Tally Weijl

PLAVKOVÝ SPECIÁL - 4.díl: Adidas, Marks&Spencer, Tally Weijl

Konečný čtvrtý díl plavkového speciálu je konečně tady. Ukážeme vám v něm zbytek těch nejlepších plavek z obchodů Marks&Spencer, Tally Weijl a Adidas. 

Marks&Spencer

Že se jedná o řetězec, zaměřující se především na dospělé ženy, je jasné i při pohledu na jejich plavkovou kolekci. Z velké části obsahuje především jednodílné plavky v umírněném stylu. V Marks&Spencer tak letos seženete skvělé modely se zajímavými vzory v pohodlných střizích. Pochopitelně nechybí ani plavky dvojdílné, i ty jsou v nekomplikovaných střizích, jejichž prioritou je především dobře sednout na tělo.

Hlavní barva? Retro vzory
Hlavní trend? Jednodílný střih  

Tally Weijl

Je pravým opakem M&S. Značka směřující svou filosofií jednoznačně na mladou generaci, především dospívajících dívek, ale kupodivu nešla do žádné přehnané extravagance. Její sortiment je z největší části složen z bikin v rozdílných barvách i z různých materiálů.  

Hlavní barva? Broskvová
Hlavní trend? Netradiční materiál

Adidas

Sportovní značka svou letní plavkovou kolekcí velice překvapila! Sice představila především jednodílné modely, ve kterých se bude dobře plavat, tentokrát myslela i na design. Doby, kdy byl adidas pouze sportovní značkou bez módního duchu, je tak dávno pryč. Plavky mají styl, moderní vzory a jsou v trendy odstínech jako je tyrkysová, limetkově zelená nebo neony. 

Hlavní barva? Tmavá
Hlavní trend? Pohodlný střih

Neunikl vám předchozí díl?

Zdroj: tally-weijl.com;
marksandspencer.com;
oficiální zasotupení adidas pro ČR

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram