Plavky 2015 od Charlie by Matthew Zink

Plavky 2015 od Charlie by Matthew Zink

Slovenská kráska Adriana Čerňanová představuje nadpozemsky krásnou kolekci plavek pro rok 2015 značky CHARLIE by Matthew Zink.

Americká lifestylová značka dámských i pánských plavek CHARLIE by Matthew Zink vzdává hold dekadentní době 70. a 80. let, která se kombinuje s moderními prvky. Proto je i pro nás velkým překvapením, že svou inspiraci pro novou kolekci Resort 2015 značka nachází v historii a mytologii starověkého Řecka.

Zcela zřejmým ukazatelem nejsou pouze božské střihy, ale také všudypřítomné vzory a motivy olivových ratolestí a vavřínů. Nadpozemská krása je zde navíc rafinovaně vizualizována prostřednictvím sošných těl modelů a modelek. Společně s Ricardo Gaylem a Lays Silvou se v nové kolekci vrací i Ryan Bertroche a slovenská kráska „wonderbra girl“ Adriana Čerňanová.

Kompletní pánská i dámská kolekce je již v online prodeji s cenami, které startují v přepočtu na přibližně 2 500 korun. Pokud se ale nebojíte provokativního a smyslného vzhledu, který z vás před zraky všech přítomných vytvoří objekt nevídaného zájmu, pak by měly jít stranou i veškeré obavy ze skutečné investice.

CHARLIE by Matthew Zink RESORT 2015

 

 

 

 

 

 

Zdroj: Charlie by Matthew Zink

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram