Plavky, které šokují, se staly trendem letošního léta

Plavky, které šokují, se staly trendem letošního léta

Plavky, které letos rozdělily společnost. Jedna strana tvrdí, že se jedná o MUST HAVE letošního léta, jiní jsou naprosto znechuceni jejich odvážným designem.

Šokující trend

Každý z nás si jistě představoval, jaké by to bylo mít jiné tělo a promenádovat se po pláži sebevědoměji než to s klasickou sebekritičností dokážeme. Tak právě tímto způsobem se nejspíše začínala rýsovat idea americké firmy, která navrhla plavky nejen pro ženy plně zaměřené na napodobení mužského ochlupeného těla v různých odstínech.

Letní virál

Kampaň vzbudila neobvyklé emoce, téměř polovina ze 150 000 followerů, které firma měla při startu celé kampaně přihlášené k odběru na svém instagramovém profilu, sdílela bizardní příspěvek ke spuštění prodeje těchto plavek a čtvrtina zde označila své přátele. Kromě pozitivních ohlasů na kreativitu celého nápadu se zvedla i vlna odporu a to převážně ze strany feministických hnutí a spolků. Pravdou však je, že většina považovala tuto kampaň za pouhý žert. Tyto plavky však je možné zakoupit a to v rozmezí 50-100 dolarů za kus.

Pestrý sortiment

Zajímavé jsou především variace, ve kterých je možné plavky pořídit. Firma se nejspíše řídí heslem, že můžete na plavkách mít prostě koho chcete. A tak nabízí plavky nejen v různých odstínech pleti, ale také rozlišuje různé typy bradavek a samozřejmě rozděluje plavky na dokonale oholené a tarzanovsky ochlupené. Je však nutné přiznat, že plavky v Evropě jen tak nepotkáte, lidé si je totiž často kupují jen pro pobavení a potajmu či na rozlučkové party se svobodou.

Vybere si každý

Na trhu je k dostání i ženské torso, které je dovedené k aprílové dokonalosti tím, že všechny choulostivé části, které ženské tělo skýtá jsou zakryté kousky pizzy. Podobné jsou i plavky, které detailně mapují vaši svalovou soustavu. Tohle ale není v módě žádná žhavá novinka.

Politická satira i v módním průmyslu

Kdo však dovedl letošní letní trendy v plavkách k dokonalosti byla stejná firma se sídlem v Kalifornii, když se rozhodla obejít konkurenci na trhu ještě jiným způsobem a to pomocí politické satiry. Jejich nový kousek v kolekci 2018 nese název "Shocked Trump" (v překladu do češtiny Šokovaný Trump). Celý design plavek sestává z obrovské 3D fotografie amerického prezidenta Donalda Trumpa.

Po zveřejnení se tento produkt okamžitě stal virálním. Není se čemu divit, na Facebooku, Instagramu či Twiteru je sdílelo dokonce několik amerických celebrit. Tak zvaný trolling prezidenta se totiž již od voleb stal hitem pro ty, kteří rozhodně nepatří mezi jeho fanoušky. A tak i tyto plavky nejsou nic jiného než vyústění toho, co se kolem Bílého domu v poslední době děje.

Glamour; Daily Mail Online

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram