Plavky značky Agua Bendita v podání nádherné dánské modelky

Plavky značky Agua Bendita v podání nádherné dánské modelky

Josephine Skriver má postavu snů. Je jí 24 let a jakékoliv plavky v jejím podání berou dech.

Dánská modelka se postavila do objektivu fotografa Dove Shorea. Ten ji zachytil v aktuální kolekci plavek kolumbijské značky Agua Bendita. Perfektně opálené tělo, tlumené tóny růžové a hnědé nebo modré plavky s květinovým vzorem. A je jedno, jestli se jedná o bikiny nebo klasiku, protože v tomto podání jsou všechny naprosto TOP.

O make-up i o lehce vlnitou hřívu se postarala Stefi Willman. Za značkou Agua Bendita stojí dvě kolumbijské ženy - Catalina Álvarezová a Mariana Hinestroza, které se rozhodly svou vášeň pro design promítnout do vlastní značky, která se zabývá exkluzivními plavkami. Spojují tak detaily, současný design i klasické řemeslo. Snaží se tím světu ukázat, co Kolumbie umí. A to vše podtrhují osobnostmi, které do svých kampaní obsazují jako například Bar Refaeli, Irina Shayk, Izabel Goulart, Candice Swanepoel, Sara Sampaio a Kendall Jenner.


                                                                                                                                  
A co o sobě říká značka? Oblečení Agua Bendita je výsledkem kombinace vášně návrhářů a originální řemeslné práce stovek kolumbijských žen.

aguabendita.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram