Pletené šaty vás v podzimních dnech zahřejí, a navíc vypadají skvěle

Pletené šaty vás v podzimních dnech zahřejí, a navíc vypadají skvěle

Počasí se ochlazuje, tak je nutné se trochu zahřát. Pletenina je dokonalým kouskem pro chladné dny. Milujete šaty nejen v létě? Pak je tohle řešení přesně pro vás.

Po ránu je velmi těžké vstát z teplé postele do chladného rána. S pletenými nebo úpletovými šaty vám bude příjemně, doslova jako v bavlnce.

Začala sezóna svetrů a kabátů, pomalu vytahujete své oblíbené kousky a letní oblečení s trochou zklamání ukládáte hlouběji do skříně. Místo klasických svetrů raději sáhněte po žhavém trendu pletených šatů, který se opět vrací do módy.

Šaty, které zahřejí

Podzim nebo zima, pletené šaty se stanou vaším oblíbeným kouskem číslo jedna. Naštěstí nejste odsouzeny pouze ke kalhotám, nebojte se vypadat žensky. Vybírejte kvalitní materiály a nebojte se experimentovat s punčochami. Klasickou pleťovou nebo černou nic nepokazíte, ale trocha barev nebo kamínků v ponurém období určitě neuškodí.

Ať už si vyberete upnuté, volné, krátké, dlouhé, pletené či jen úpletové šaty nic nezkazíte vysokými kozačkami. Šaty pěkně působí v kombinaci s páskem kolem pasu či šálou na krku. Nebojte se ani hořčičné žluté nebo vínové, jsou to přece barvy podzimu.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram