Podpora pro růst knírů, aneb Movember je zpět!

Podpora pro růst knírů, aneb Movember je zpět!

Ani letos tomu není jinak a hnutí Movember za boj proti rakovině prostaty a varlat opět podporuje řada známých osobností ze světa sportu, kultury i showbyznysu.

Movember Foundation je nezisková, charitativní organizace, která uskutečňuje každoroční celosvětovou iniciativu pro mužské zdraví s názvem Movember. Oficiálně známý měsíc jako November tedy listopad, je tak každoročně zodpovědný za to, že na tisíce mužských tváří po celém světě vyraší knír a to za jediným účelem, zajistit životně důležité prostředky a povědomí o mužském zdraví, jmenovitě o rakovině prostaty.

VÍTE CO VŠE K TOMU POTŘEBUJETE?

K dnešnímu dni Movember Foundation uskutečňuje oficiální kampaně v 21 zemích světa, a sice v Austrálii, na Novém Zélandu, ve Velké Británii, Irsku, USA, Kanadě, Holandsku, Finsku, Rakousku, Francii, Německu, Švédsku, Švýcarsku, Hong Kongu, Singapuru či v Jihoafrické republice, ale i ve Španělsku, České republice, Norsku, Dánsku a Belgii a není tajemstvím, že se do těchto kampaní každoročně zapojují i ty nejznámější osobnosti ze světa sportu, kultury a showbyznysu.

Mo Bros parta 2014

    
  Kompletní parta Mo Bros zde

VÍTE CO JE TAKÉ POTŘEBA?

Letošní „kníračení“ v našich zeměpisných šířkách odstartovala akce v observatoři Žižkovské věže, kam zavítaly veřejně známé postavy jako herec Petr Čtvrtníček, spisovatel Michal Viewegh, nebo horolezec a dobrodruh Radek Jaroš. K Movemberu ale neodmyslitelně patří i ambasadoři hnutí, kterými jsou v letošním roce třeba i Miloš PokornýRomanem Ondráčkem, také známí jako duo Těžkej Pokondr. Ten v průběhu slavnostního večera představil svůj zbrusu nový videoklip k osvětové písni “Kníra mám“.