Podprsenky jsou vidět! A je to tak správně! Na scéně se ocitá nový trend

Podprsenky jsou vidět! A je to tak správně! Na scéně se ocitá nový trend

Máme pro vás skvělou zprávu. Pro někoho možná šokující, jiné potěší. Přišel nový trend - podprsenky se nosí tak, aby byly vidět. Konec hlášení. 

Ne, opravdu to neznamená, že s tímto okamžikem může pod tričkem prosvítat béžová podprsenka a pod bílým tílkem s racerback se mohou rýsovat černá ramínka. Trend, který káže nosit podprsenky viditelně, pouze posouvá svět módy zase o krůček dál. Proč vlastně? Před pár lety ho totiž předcházel jeden z jeho kolegů, který zaplavil módní řetězce průsvitnými materiály. Některé byly kvalitní, některé méně. Každopádně byly tady. A jsou pořád. Prodávají se průsvitné halenky, košile i šaty mají velké výstřihy na zádech nebo vsadky z průhledného materiálu. A takové oblečení si jistě zaslouží prádlo, které bude krásné a bude vidět!

Značky zabývající se spodním prádlem se již novému trendu přizpůsobily. Jen tak mohla vzniknout několikařadá zapínání a do regálů se po více jak deseti letech opět vrátily krajkované podprsenky bez kostic a bez košíčků. Právě ty se skvěle hodí pod volná tílka s širokými průramky a také do hlubokých véčkových výstřihů. A jsou sexy! O tom žádná...    

Takové podprsenky jsme našli třeba na Zootu!

Jak na to?

Pod průsvitné materiály oblékněte kvalitní krajkované prádlo. Pokud máte halenku ve světle modré, zkuste podprsenku v tmavě modré nebo nude. Pokud máte odhalená záda, obyčejné zapínání s háčky bude neestetické, vyberte si tedy některou z podprsenek, jejíž zadní část má zajímavé provedení.  

 

Nezapomínejte na

- Rozhodně se nenosí průhledná plastová ramínka - všechny co máte doma okamžitě vyhoďte. 

- Nemusíte měnit barevná ramínka podle odstínu aktuálního oblečení. 

- Neonové barvy prádla pod jednobarevné outfity vytvoří jediné - dojem bláznivé studentky.

- Pro sportovní podrpsenky nový trend platí také!

- Do hlubokých výstřihů vypadají nejlépe podprsenky bez ramínek.

Zdroj obrázků: pinterest.com;
zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram