Podtitul Petit Fashion Market 2 zní "svatby"

Podtitul Petit Fashion Market 2 zní "svatby"

Více než 50 autorů nezávislé módy, šperků a designu vás zve do Pražské tržnice v Holešovicích 21. května 2016, kde již podruhé proběhne Petit Fashion Market. 

Již druhý Petit Fashion Market se ponese ve svatebním duchu a bude to den plný módy, zábavy a dobrého jídla. Všichni fanoušci a obdivovatelé nezávislé módy si přijdou na své. Na jednom místě se celou sobotu budou setkávat s prodejci autorské nezávislé autorské módy a designu.

Značka Bewooden představí produkty vyrobené ručně z nejkvalitnějších tvrdých dřevin, některé pak v kombinaci s kvalitními módními látkami. Barevné, zábavné a pohodlné sandály v barvě duhy přináší na trh SANDÁLY RIBBONS, svěží a originální módu najdete ve stánku Carri BOOm, mezi dalšími vystavovateli budou EH SISTERS, česká značka La Klara, Ateliér FROU-FROU, módní značka Moniky Roženkové Monarosa, náhrdelníky LABOKA a mnoho dalších.

​Na trhu můžete nakoupit ve Hvězdném bazaru,​ který provozuje Česká asociace paraplegiků – CZEPA - projekt na podporu vozíčkářů s poraněním míchy​, který zaměstnává vozíčkáře, mladé lidi, kteří v důsledku úrazu nedokončili vzdělání, nemají pracovní zkušenosti nebo nemohou vykonávat svou původní profesi. Většina zboží v Hvězdném bazaru je od známých osobností ze světa umění, šoubyznysu i sportu.

Abyste strávili v pohodě celý den, nakrmí vás FOOD IS GOOD a kávu vám nabídne KAVÁRNA SELADON NA CESTĚ n​ebo DORTÍKOVO.

               

 

Vstup zdarma a bez bariér

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram