Podzim je jako stvořený pro mikinové šaty

Podzim je jako stvořený pro mikinové šaty

V tenké bavlně už by vám byla zima, ale přesto byste ráda i na podzim oblékala šaty? Zkuste mikinové - zahřejí a vnesou do vašeho šatníku trochu něco nového. 

Světle šedé lehké svetrové šaty VERO MODA 999 Kč

Tenké svetrové šaty od Vero Mody se dvěma výraznými pruhy budou vypadat naprosto skvěle ke sportovním teniskám a bomberu. Doplnit je můžete jak elegantní crossbody kabelkou, tak městským batohem. 

Šedé volné žíhané mikinové šaty s kapucí Moss Copenhagen 1 189 Kč

Druhé šaty, které jsme pro vás vybraly z mikiny, přebraly pouze pár typických prvků. Třeba kapuci, tkaničky a rozhodně materiál a barvu. Hodit se budou nejen na víkendové nakupování ale i na cestování, jelikož disponují pohodlným střihem.

Bílo-zelené pruhované šaty s 3/4 rukávem VILA Tinny 699 Kč

Pevnější mikinový materiál, pohodlný střih do tvaru písmene H. Už stačí jen přidat nadkolenky, kotníkové kozačky a tenký podzimní kabátek. Vzhůru do práce! Do školy... na nákupy... No kamkoliv.

Šedé žíhané mikinové šaty s potiskem Calvin Klein Jeans 3 499 Kč

Calvin Klein Jeans populární mikinové šaty zařadil do svého sortimentu také. V jeho podání se bavíme opravdu o dlouhé a široké mikině, pod kterou můžete vzít jak kalhoty, tak legíny nebo punčocháče. 

Bílo-modré mikinové pruhované šaty Scotch & Soda 2 159 Kč

Tmavě modrý proužek vám připomene letní dobrodružství a díky své prodloužené délce nebude pochyb, že se nejedná o mikinu, ale opravdu o šaty. Hodit se jistě budou do elegantních šatníků k lodičkám a bílému saku, stejně tak jako do ležérního k bílým converskám a bomberu. 

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram