Podzim ve znamení luxusu značky Jimmy Choo

Podzim ve znamení luxusu značky Jimmy Choo

Objevte luxus, jenž ukrývají lodičky Jimmy Choo z nové kolekce pro Podzim/Zima 2014. Podívejte se s námi, jaký k nim zvolit nejlepší doplněk a co k nim obléknout.

Luxusní lodičky vypadají velice dobře už sami o sobě. Jejich perfektní vzhled však můžete snadno pokazit špatně zvoleným doplňkem či oblečením.

Proto si dejte pozor, co k takovým lodičkám či páskovým botám na vysokém podpatku obléknete. Inspirujte se s námi ve stylu Jimmy Choo.

Moderní linie ladně obepínající nohu až do výše kotníku vykouzlí optický efekt prodlouženého nártu. A přitom vytváří dokonalou rovnováhu mezi výškou jehlového podpatku a přirozené křivky nohy. Skvěle vyniknou, vezmete-li na sebe úzké kalhoty. Dejte také přednost jednoduchým modelům a šetřete barvami, především u doplňků.

Vysoké rafinovaně tvarované boty se nejlépe hodí k sukni, šatům či stylovým kraťasům. Nesou-li nějaký zajímavý motiv, ať už tvořený krajkou či potiskem, vsaďte opět na minimalismus, jednoduchost a vkusné doplňky. Nic se nesmí tlouct!

Proplétanými páskovými sandály, jež obepínají nohu po celém jejím obvodu, vytvoří v kombinaci s lehce maskulinním outfitem perfektní a lehce elegantní look. Podle barvy si můžete pohrát i s barevnými doplňky stejných či podobných odstínů a nemusíte se bát ani kontrastů.

Klasické jednoduché lodičky jsou evergreenem. Můžete je vzít snad ke všemu. Ležérnost jim však propůjčí především kombinace s džínsy. Zde se hodí sáhnout po výraznější barvě a doladit stejně barvenou kabelkou. Nebojte se také trošku experimentovat!

Do podzimního počasí jsou ideální kotníkové boty na širokém podpatku. Velice elegantní efekt vytváří vrchní zakončení slabým páskem. Jimmy Choo navíc představil boty s unikátním trojúhelníkovým podpatkem, majícím zrcadlový efekt na vnitřní straně podpatku. Skvěle vypadají nejen k širším kalhotám nadkotníkové délky, ale i k sukni.

S maxi kabátem a širokými kotníkovými boty snad nikdy nešlápnete vedle. Jen dejte pozor na kombinaci materiálů a barev, matné barvy raději kombinujte s matnými a k lesklé obuvi zvolte taktéž lesklé materiály. Ale vše s mírou, nic nepřežeňte.

Další inspiraci můžete načerpat také v následujícím videu k nové kolekci Jimmy Choo Podzim/Zima 2014.