Podzimní glow líčení podle Ere Perez

Podzimní glow líčení podle Ere Perez

3+1 kroky k podzimnímu glow líčení podle Ere Perez. Přicházející podzim nám přináší skvělou příležitost ke změně. Hrajeme si s novými módními outfity, k nim většinou zatoužíme po nové barvě vlasů nebo novém sestřihu, tak proč nevyzkoušet i nový styl líčení?

Glow look je skvělou volbou pro všechny. Hodí se ke každé příležitosti, sluší všem bez rozdílu věku, hotový je za pár minut a na pozadí podzimní nádhery připomíná slunce, které nám ještě hraje v těle.

Glow zářivý make-up sluší všem ženám

A není divu. Komu by neslušelo zdraví? Glow look totiž vytváří mladý svěží vzhled, na který není nikdy pozdě ani příliš brzy. Základem je čistá pleť a rozjasňovač. Řasenka a rtěnka v tělovém odstínu jsou jen doplněk. V tomto článku vám přinášíme inspiraci, jak správně glow líčení vytvořit. Jedno úskalí totiž takový make-up nese — špatně zvolená líčidla nebo jejich nevhodná aplikace vytvoří mastný nebo umělý vzhled.

Dekorativka Ere Perez vytvořila unikátní líčidla. Čím jsou tak výjimečná?

Ke glow líčení jsme vybrali australskou dekorativní kosmetiku Ere Perez. Čím si vysloužila naši pozornost? Tak za prvé, složení je přírodní a obaly jsou z recyklovaných materiálů. Za druhé jsou vytvořeny tak, aby zároveň o pleť pečovaly. Pokožce přinášejí hydrataci, ochranu před volnými radikály a například korektory obsahují arniku, která urychluje hojení ranek — ideální, pokud zakrýváte akné. A za třetí, barvy jsou módní, přirozené a sluší všem typům pleti. Ere Perez překvapuje bohatou pigmentací, dobrou fixací a skvělou přizpůsobivostí. Pokud hledáte líčidla, která zvýrazňují přirozenou krásu a zároveň nezatěžují pleť, Ere Perez je správná volba.

Základem glow líčení je správně zvolený make-up

Zářivé líčení vytvoříte nejlépe na tekutém make-upu. Matující není vhodný, protože pudrová příliš matná pleť s rozjasňovačem působí uměle. Tekuté make-upy podporují přirozenou záři a mladistvost. Ere Perez vytvořila tekutý make-up s quinnou ve třech odstínech, který je  lehce až středně krycí. Díky složení na bázi vody se snadno přizpůsobí pleti a nevytváří hutná místa, nezvýrazňuje vrásky ani póry. Quinoa a výtažky z černého rybízu dodávají pleti antioxidanty, které ji chrání před volnými radikály (smog, nečistoty z ovzduší, UV záření apod.), a hojivé látky, které urychlují regeneraci. Make-up můžete zafixovat transparentním pudrem nebo květovou vodou.

Ere Perez tekutý make-up s quinoou světlý odstín Haze, střední odstín Dawn

 

Rozjasňovač nanášejte na partie, které chcete zvýraznit

Práce s rozjasňovačem není těžká, ale je potřeba dodržovat pár pravidel. Nanáší se na nejvystouplejší partie obličeje — lícní kosti, hřbet nosu, pod nejvyšší bod obočí, do žlábku nad horním rtem, ke kraji vlasů na čele, ale slušivý je i ve vnitřních koutcích oka, na klíčních kostech nebo v dekoltu. Rozhodně ho neaplikujte na všechna místa, která jsme vypsali. Nechcete oslepovat kolemjdoucí. Rozjasňovač také nedávejte nikam, kde nejste spokojená s tvarem, který vám příroda nadělila. Nejčastěji se to týká například nosu nebo vysokého čela. K nanášení rozjasňovače se nejlépe hodí široké víceúčelové kosmetické štětce, kterými se nanášejí pudry a bronzery. Ere Perez rozjasňovače nás nadchly obsahem vanilky, která zklidňuje stresovanou pokožku, a báječná krémová konzistence. Náš tip: Čeká vás focení nebo párty v šatech? Aplikujte rozjasňovač na holení kosti. Nohy budou opticky delší.

Ere Perez rozjasňovač s vanilkousvětlejší Sun Halo, tmavší Falling Star

 

Zdravý zářivý vzhled se neobejde bez hebkých rtů

Pokud nám příroda nenadělila výrazné vějíře řas, glow líčení v závěru doplníme řasenkou a péčí pro rty. Abychom podpořili přirozenost a zdraví, volíme rtěnky nebo tužky na rty v přirozeném odstínů našich rtů. Definujeme jejich kontury a sjednotíme barvu. Z nabídky Ere Perez, která mimo jiné nabízí rtěnky s olivovým olejem nebo kakaovým máslem, nás nejvíce zaujaly mrkvové tvářenky a rtěnky 2v1. Jak už název sám napovídá, mohou se používat jako krémová zdravíčka nebo rtěnka. Nabízejí plnou barvu v tenké vrstvě, která velice přirozeně splývá s jemnou kůží rtů. Můžete ji vklepat prstem a podpořit přirozenou pigmentaci rtů nebo použít štěteček a pečlivě vykreslit tvar rtů silnější vrstvou rtěnky. Pro glow líčení je lepší zvolit techniku vklepání rtěnky prstem, štěteček využijete pro výrazné rty u business nebo glamour looku. Co na zdravíčku 2v1 Ere Perez ještě milujeme, je složení bohaté na antioxidanty a hydrataci díky výtažkům z mrkve, avokádového oleje a vosku z pouštní rostliny candelila. Vychytávkou je i víčko se zrcadlovým efektem. Nehledejte kompromis mezi barvou a péčí pro rty. Ere Perez nabízí oboje. A to samé i pro tváře.   

Ere Perez mrkvová tvářenka a rtěnka 2v1

Happy (karmínově červená) Holy (hroznově červené) Healthy (smetanově karamelová) Hello (plamenně červená) Harmony (zemitě růžová)

Beauty tip nakonec: Papájová marmeláda jako SOS řešení nedokonalostí pleti

Nakonec vám chceme představit novinku, o kterou nesmíte přijít. Ere Perez uvařila papájovou marmeládu. Ne na chleba. Na vaši pleť! SOS papájová marmeláda je bohatým koktejlem vitamínů a antioxidantů, které rychle řeší různé ranky, popáleniny, pupínky, odřeniny, boláčky, suchá místa, jizvy, kousnutí hmyzem a další nedokonalosti pokožky. Ve složení se mísí výtažky z chia semínek, kokosu, konopí, grepového oleje, měsíčku lékařského a papáji. Pleťová marmeláda je bohatá na zinek, hořčík, draslík, hydratační a zklidňující látky. Používat ji můžete na rty, pleť, paty, ruce, zkrátka kdekoliv. Vypadá božsky, co říkáte?

Ere Perez SOS Papájová marmeláda Kupujte ZDE

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram