Podzimní kampaň Alfred Dunhill

Podzimní kampaň Alfred Dunhill

Britská stylová značka, zahrnující muže patřičnou elegancí a luxusem, nastínila ve své reklamní kampani obsah očekávané podzimní kolekce.

Britská firma Alfred Dunhill, založena roku 1893, představuje v právě probíhající reklamní kampani očekávanou kolekci podzim/zima 2014.

Alfred Dunhill se při této příležitosti spojil s proslulým fotografem Anni Leibovitzem, který si vzal celou kampaň na starost a svým osobitým stylem zachytil všestrannost a nadčasovost, kterými nová kolekce oplývá. Fotografie a minutový spot jasně demonstrují vizi britského módního domu, jehož nová podzimní kolekce bude obsahovat neopomenutelné prvky luxusu, jako aligátoří kůži, nebo využití zcela nové technologie, a sice zakomponovaných uhlíkových vláken.  

V kampani se objevují známé tváře modelingu, přičemž největší pozornost na sebe strhává přední model značky Burberry, Tara Ferry. Toho skvěle doplňují Andrew Cooper a Norbert Michalke. Každý model přitom reprezentuje zcela odlišnou charakteristiku muže Dunhill.

Na novou kolekci AW14 už se moc těšíme, ale budeme si muset ještě chvíli počkat. Prozatím je v prodeji neméně atraktivní letní kolekce SS14.