Podzimní klasika aneb co se nosí i letos

Podzimní klasika aneb co se nosí i letos

Však to znáte. Některé střihy, barvy a kousky oblečení se vytahují ze šatníku podzim co podzim. Přehledně shrneme, o které se jedná. 

1. Vínová

Barva svařeného vína, zbarvených podzimních listů a také mnoha a mnoha outfitů. Burgundy barva je každoročně podzimním must have. Přesně rozumíme tomu, proč. Je ženská, má v sobě stále trochu léta, ale už více podzimu. Není tak ostrá jako rudá, ale ani tak klasická jako černá. Skvěle vypadá na kabelkách, lodičkách, svetrech, kabátech i kalhotách. Pokud ji ještě nemilujete, letos to přijde... Fakt že jo.

2. Khaki + army styl

Nemusíte si kupovat přímo maskáčový vzor, abyste dosáhli vojenského nádechu. Bohatě postačí alespoň dva khaki kousky najednou a pár zlatých doplňků a army styl je to jako vyšitý. Khaki patří k odstínům, ze kterých se dá bez problému (a hrozby většího módního faux pas) vytvořit také monochromatický look. Určitě jich na ulicích letos na podzim pár uvidíme!  

3. Oversized pleteniny

Nemusí to být jen svetry. I zeširoka střižené kabáty pravidelně stoupají na podzim na popularitě. Nejlépe vypadají na štíhlých postavách, díky kontrastu s hubenýma nohama. Ale oversized je samozřejmě móda pro všechny! Pod objemný svetr si můžete obléknout jen legíny a vyrazit. Tady se to odpouští.

4. Vysoké kozačky

Spoustu žen kozačky miluje, a proto je vytáhne hned s prvním klesnutím teplot z léta do podzimu. Druhá část čeká až na sníh, protože do té doby si užívá jiných modelů. Ať tak či onak, vysoké černé nebo hnědé, kožené nebo semišová kozačky v zimě ocení všechny ženy. Navíc vypadají dobře také k sukním a šatům!

5. Péřovky

Bunda vhodná spíše pro vyznavačky sportovnějšího stylu. Na podzim k ní pořád můžete nosit oblíbené tenisky, v zimě se k ní hodí i kozačky. Ovšem nenechte se zmást. Jak ukazují fotky níže, péřovou bundu unosíte i v elegantnějším duchu. Jen stačí vědět, jak na to. (Zkuste svetrové šaty a kozačky!) 

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram