Podzimní kolekce 2015 Escada inspirována mužskými prvky

Podzimní kolekce 2015 Escada inspirována mužskými prvky

Podzimní kolekce Escady pro rok 2015 je první, kterou vede nový ředitel značky. Vidíme v ní inspiraci mužskými prvky, které elegantně doplňují ty ženské. 

Podzimno zimní kolekce Esacada se nese na vlně lehké opulentnosti. Sice tu nenajdeme hory zlata, ale zato naši pozornost jistě zaujmou luxusní materiály s jemným leskem, propracované střihy s důrazem na skládání a řasení materiálů. Barevně se kolekce drží jednoduchosti, zbytečně neexperimentuje s divokými barevnými kombinacemi. Převažují odstíny fialové, meruňková, vínová a černá.

Objevuje se zde inspirace mužským světem v podobě jednoduchých prvků aplikovaných na dámské módě. Některé šaty jsou spíše strohé, vidíme také kostýmky jak kalhotové tak i s pouzdrovou sukní. Pro zimnější dny pak značka představila dlouhé teplé kabáty. 

Tato kolekce je prvním odrazem práce nového ředitele Glenna McMahona. Pod jeho vedením dostává móda trochu jiné rozměry, ale přesto je jasné, že klasická filosofie značky Escada zůstane zachována. A tak si její věrní klienti budou moci stále zakoupit modely ve stylu, který si tu oblíbili.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram