Podzimní kolekce doplňků Hermés opět překvapuje

Podzimní kolekce doplňků Hermés opět překvapuje

Nová kolekce doplňků francouzské značky Hermés se nese ve znamení transformace, změny a kamufláže.  Do puntíku promyšlené střihy skrývají celou řadu překvapení, objevte je s námi.

Letošní podzim se ponese v tmavších odstínech hnědé, petrolejové a zelené. Stěžejní barvy podzimní kolekce doplňků od Hermése projasňuje červená a oranžová. Zdánlivě smutná kolekce tak získává svou typickou dynamiku ve všech podobách.

Jednoduchá elegance se sportovním nádechem a špetkou luxusu v podobě materiálů je plná promyšlených detailů.

Dvě tašky v jednom, reedice psaníčka z roku 1938, zebra jako pegas, nebo legendární motiv „Brides de Gala“ natištěný na kozačkách. Podzimní kolekce nás opět překvapuje svou rafinovaností.

Dokonalý design oblých kabelek nově doplňují cestovní zavazadla v retro hranatém provedení.

Co by vám však na podzim nemělo ve skříni chybět, je šátek. Šátky budou letos naprostým favoritem mezi módními doplňky. Jakousi ikonou dokonalého šátku je jak jinak než hedvábný šátek značky Hermés.

 

V šátcích se skrývá nápad, stačí popustit uzdu fantazie a začít jej kombinovat prakticky s čímkoli. Typicky francouzské je vázání šátku na kabelku, na což si u nás stále nemůžeme zvyknout. Šátek se stává oblíbený pro svou multifunkčnost. Můžete si jej klasicky uvázat na krk, uvázat místo pásku, jako doplněk k saku či šatům zavázat do úrovně pasu. Z delších šálů dokonce utvoříte perfektní top pro horké dny. Jistě si vyhrajete i s letošní novinkou, dvoumetrovou hedvábnou šálou „maxi twilly“.

Šátky nechybí v žádné kolekci. Typické motivy jezdectví v pestrobarevném provedení letos zdobí také sportovní motivy, stejně tak jako ikonické potisky Pierre Hardyho, které se objevily i v jeho limitované kolekci kosmetiky pro značku Nars.

Ve sportovnějším duchu se letos na podzim nesou i pánské boty s barevnými tkaničkami. Dámské pak uchvátí svou jednoduchostí v typických podzimních barvách.

Bižuterie překvapí svými neotřelými tvary. Všechny milovnice jezdectví jistě zaujme set šperků s motivem koně.

      

Jak už bývá zvykem, v kolekci ani letos nechybí nejrůznější pouzdra na telefony a tablety, doplňky k zavazadlům, kožené náramky, pásky, rukavice, čepice, klobouky, ale třeba i jezdecké bičíky či kola.

Podzimní kolekce již pomalu začíná přicházet do butiků, tak neváhejte a zajděte ji omrknout.  Bude k dostání do konce srpna.

Zdroj: Hermés

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram