Podzimní kolekce kabelek a batohů značky CCC - vyberte si mezi atraktivními designy právě ten váš

Podzimní kolekce kabelek a batohů značky CCC - vyberte si mezi atraktivními designy právě ten váš

Značka CCC nenabízí jenom hezké a dostupné provedení bot, ale v jejich sortimentu naleznete i spoustu kabelek. Od těch nejmenších až po ty, do kterých vejdete celý nákup. Pojďte se porozhlédnout!

O botech, které zakoupíte v pobočkách CCC, jsme vám už psali. Teď je čas podívat se na kabelky, protože i mezi nimi máte na výběr a můžete si tak vybrat přesně tu svou. 

Společným znakem kabelek jsou určitě detaily, kterých zde naleznete mnoho a v dobrém provedení. Nejčastěji jsou použity zlaté či stříbrné zipy, ozobné stehy nebo kontrastní materiál - například na uchách či u zápínání. 

  

 

Na své si jistě přijdou ženy, které dávají přednost větším kabelkám. V CCC totiž mezi nimi mají opravdu na výběr. Seženete zde klasické shopper bags, ale i pevné kabelky, do kterých v klidu vejdete desky A4 nebo takové, které se přizpůsobí dle svého obsahu. Černá kůže či koženka je klasikou, ale o něco více netradiční barvou je hnědá a její odstíny. Navíc hnědá se tento podzim nosí a skvěle doplní i jiné trendy barvy jako je smaragdově nebo khaki zelená, bordó či tmavě modrá! 

 

 

Trendem se stávají batůžky, ať už z pravé nebo z imitované kůže. Ocení je jistě nejedna žena, která si nenašla zálibu v kabelkách. Navíc v CCC mají batůžky opravdu stylové! Co si budeme namlouvat, jistě jsou mnohem praktičtější pro mladé stylové studentky do školy, stejně tak pro dámy, které jezdí do práce třeba na kole. Určitě stojí za vaši pozornost!  

 

Zdroj: ccc.eu

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram