Podzimní kolekce kabelek od Valentina - třásně, kožešiny i ptačí pera

Podzimní kolekce kabelek od Valentina - třásně, kožešiny i ptačí pera

Originální kolekce kabelek návrháře Valentino Garavani je složena z několika částí. Některé kabelky na dálku září barvami, jiné jsou pošité ptačími pery nebo kožešinou, další mají místo spony zlatou ozdobu v podobě zvířete.

Z celé podzimní kolekce jsou nejstřídmější asi tyto barevné tašky. Mají moderní tvar, do kterého se bez problémů vejde formát A4 a na švech jsou zdobené cvočky. Vyráběné jsou z telecí kůže, takže pravděpodobně nic pro ochránce zvířat. Stejně zpracovaná jsou i malá psaníčka, jako velké kabelky, jsou zdobená cvočky. 

  

Jiná psaníčka jsou celá obšitá kožešinou v několika odstínech. Návrhář kombinuje tmavě modrou s khaki, rudou i béžovou. Výsledný efekt působí velice zajímavě. Výjimkou nejsou ani malé či velké kabelky s třásněmi. I ony jsou kombinovány s tlumenými podzimními a zimními odstíny jako je béžová, cihlová nebo starorůžová. A nejen díky barvám je z nich cítit retro, v rohu mají pozlacené držátko s malou soškou.

 

Část kabelek je pošitá ptačími pery nabarvenými nejčastěji na žloutou, khaki nebo královsky modrou. Společně s nimi byly navrhnuty i boty, ať už na vysokém nebo i na nízkém podpatku. Ptačí pera jsou kombinována se stříbrnými detaily, které dokáží narušit okázalost jednotlivých modelů.

 

Velice zajímavým prvkem, který provází velkou část kolekce jsou zlaté ozdobné sošky na rukojetích a zapínáních. Nejčastěji se objevují opičky. Takové znaky mohou evokovat mír, klid a víru. Na druhou stranu je v kolekci použit maskáčový vzor nejen v přírodních odstínech, ale i v červené, evokující nepokoje, války, roztržky. 

 

Mimo "motýlového" oblečení představila značka Valentino i kabelky a obuv s celoplošným motýlím potiskem. 

 

Co na obsáhlou kolekci Valentino Garavani říkáte?

Zdroj: valentino.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram