Podzimní kolekce: Zara

Podzimní kolekce: Zara

Španělská značka Zara představila svou kolekci pro nadcházející podzim. Jaké vzory převažují a jaké trendy se Zaře pro podzimní období zalíbily nejvíce?

Zara je u nás vnímána jako značka, kde si člověk připlatí za elegantní a šik kousky. Většinou se jí daří předběhnout ostatní obchody s kolekcemi, které mají skvěle střižené kabáty, zajímavé barvy a moderní mladistvé střihy. Této image odpovídá i nedávno zveřejněná podzimní kolekce.

Letošní podzim vidí Zara v zábavných vzorech a kouzlo dalších prezentovaných kousků podporuje kvalitní krejčovskou prací. Alespoň tak tomu vypadá na fotografiích. Poslední dobou se ze Zary právě šikovnost v oblasti střihů a padnoucí kousky začaly pomalu vytrácet, přesto ceny oblečení zůstávaly na to, že Zara je komerční řetězec, nadprůměrné. Věříme ale, že s podzimní kolekcí se Zara předvede. Soudě dle kabátů, sáček a šatů se Zara snaží vrátit ke své charakteristické kvalitě, což dokážeme ocenit.

U Zary vás tak čeká leopardí vzor, tmavě modrá námořnická sáčka, originálně střižené černé koktejlky, trocha té oblíbené napodobeniny černé lesklé kůže či poloprůhledných materiálů. Co ale působí nově, jsou pohodlné mikiny s kapucí, jež Zara prezentuje vedle formálních a striktně střižených kostýmků a kabátů. Přes takové kousky se nebojí přehodit velmi klasicky působící sako. Míchání pohodlné módy s tou formální jako by bylo hlavním poznávacím znakem této nové kolekce. Svůj názor na ni si můžete utvořit při pohledu na fotografie. Pokud vás cokoli zaujalo, můžete vyrazit už teď do obchodů a začít obměňovat svůj letní šatník za podzimní.

Zdroj: telegraph.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram