Podzimní kolekci Diane von Fürstenberg si zamilujete! A my s vámi!

Podzimní kolekci Diane von Fürstenberg si zamilujete! A my s vámi!

Přehlídky značky Diane Von Fürstenberg patří mezi ty nejoblíbenější. A často jsou kousky na jednotlivé sezóny velmi brzy vyprodané.

Opět se potvrzuje, že volba Jonathana Saunderse, coby hlavního designéra značky, byl vynikající tah. Diane má čas soustředit svou energii na filantropii a ženské otázky, zatímco otěže značky vede správným směrem Saunders.

Ostatně je to právě jarní kolekce, která je téměř vyprodaná a hovoří tak za práci celé značky úplně nejlépe. Podobně nejspíš dopadne i podzimní kolekce, která je plná barevných kouzel. Šaty s dlouhými rukávy s květinovým vzorem v odstínech modré a červené vypadají úchvatně, stejně jako varianta s krátkým rukávem.

Barevné kabátky, asymetrické střihy, sytá plejáda barev, kolečka, síťky, malé kabelky, výrazné náušnice vždy jen v jednom uchu, nebo také šaty, které vás unesou daleko do snů a pohádek. Také umělé kožešiny, sáčka a již od pohledu pohodlné kalhoty ve vás vzbudí pocit, že tohle je přesně ta kolekce, na kterou jste dlouho čekali.

Kouzelná, elegantní, ženská a plná barev. Barev, kterým rozumíme, a toužíme po nich. Tohle je kolekce ready-to-wear pro podzim 2017 značky Diane von Fürstenberg. A my tleskáme.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram