Podzimní pánská kolekce Michael Bastian zahalená do šedé, černé a zajímavých kombinací

Podzimní pánská kolekce Michael Bastian zahalená do šedé, černé a zajímavých kombinací

Podzimní kolekce čistě pro muže je tvořená z obleků, kožených bundiček, kraťasů a roláků. Střídají se šedá s černou a červená s vínovou. Návrhář kombinoval styl Ameriky, Itálie a Anglie. Prohlédněte si výsledek!

Kolekce je určená těm, kteří neradi vyčnívají z podzimní řady tmavých sak a bund. Při detailnějším pohledu ale zjistíme, že to vůbec není nezajímavá kolekce a že skrývá spousty detailů. Je plná tmavých odstínů šedé, černé a tmavě modré. Pro prozáření zvolil návrhář červenou, vínovou a oranžovou, ale to především pouze na doplňcích. 

 

Michael Bastian před tvorbou této kolekce hodně cestoval a zalíbil se mu styl Japonců. Ti jsou známí tím, že rádi kombinují oblečení napříč styly. Rozhodl se tedy jimi inspirovat a stvořil modely pomocí typických stylů Američanů, Britů a Italů. Pozorovat tedy můžeme zřetelné prvky těchto stylů jako jsou např. kvalitně zpracované boty na které si potrpí Italové. Od Italů také převzal víkendové tašky, se kterými doplnil outfity. Anglie ho inspirovala díky svému konzervatismu, který se projevuje častým nošením obleků, kravat a košil. Tento trend převzal a pozměnil do ležérnějšího stylu. 

 

Modely jsou nakombinované z různorodých materiálů. Setkáváme se manžestrovými obleky společně s ručně pletenými svetry. Zároveň se pro nadcházející sezónu jeví jako trend kostkovaná saka. Návrhář je ve své podzimní kolekci kombinoval s šedými doplňky a vínovou barvou.

 

Pozornost bychom jistě měli věnovat důmyslnému módnímu vrstvení. Tradiční anglické košile společně s černými motýlky Michael Bastian předělal do ležérnější podoby. Košilím i sakům vyhrnul rukávy, přehodil přes ně sportovní vesty nebo kožené bundy, doplnil kapsáčovými kalhoty a za opaskem nesměla chybět ozdoba. Objevily se i čistě jezdecké outfity s holinkami nebo sportovně laděné modely s teniskami a pánskými legínami. 

  

Zdroj: style.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram