Podzimní pánská kolekce Nike Tech Pack

Podzimní pánská kolekce Nike Tech Pack

Buďte včas připraveni na blížící se chladné podzimní počasí s novou kolekcí funkčního oblečení Nike Tech Pack Collection 2014. 

Firma Nike si pro všechny příznivce aktivního životního stylu a volného pohybu opět připravila několik kousků funkčního oblečení, které zahrnuje právě příchozí nová kolekce Tech Pack Collection 2014.

Pětidílná sada oblečení kombinující prvky designu vycházejících z historie značky a funkční materiály s sebou přináší celkem čtyři druhy bavlněných mikin, pár tepláků a větrové bundy, které jsou stejně jako mikiny voděodolné a vybaveny speciálně navrženými zipy odolnými vůči větru i vodě.

Dokonalou ochranu před nepříznivým počasím tělu poskytují i pružná zakončení rukávů, která dokonale obejmou zápěstí. Nedílnou součástí, použitých inovativních tkanin je fleece, který je dokonale prodyšný a zajišťuje tepelný komfort. Zároveň ale také vykazuje nízké riziko opotřebení.

Příchod nové kolekce je doprovázen i reklamní kampaní, do které byla obsazena řada populárních hvězd sportovního světa včetně tenisty Rafaela Nadala nebo fotbalisty Kevina-Prince Boatenga.