Podzimní plédy a manšestr Moncler Grenoble vás zahřejí

Podzimní plédy a manšestr Moncler Grenoble vás zahřejí

Zachumlat se do teplého a stylového oblečení a vyrazit na lyže? Tak přesně takhle pojala kolekci značka Moncler Grenoble.

Všeobecně a ze zásady nedává celý tým značky Moncler Grenoble žádné rozhovory. Nad jejich názorem můžeme jen bádat, zato nás ale baví, sledovat jejich aktuální kolekci. Nadchla nás navíc již předchozí haute couture tvorba, ale tahle má přeci jen něco více do sebe. Ostatně nosit ji může kdokoliv (kdo na ni má peníze), a to nás baví ještě víc.

Lyžování, horolezectví a další zimní sporty můžeme zahrnout do scénáře podzimní kolekce ready-to-wear značky Moncler Grenoble. Přehlídka prezentovala eleganci propracovanou se zimním nádechem, s mrazivými scénami, v barvách slonové kosti. Pláštěnky, vesty i funkční bundy si zasloužily odstíny od červené až po modrou, ale také nádech slunečních paprsků až po vysokohorskou podzimní zelenou.

Z materiálů pak značka nejvíce využila manšestr, samet a kožešiny. A sukně naznačily, že se nejedná striktně jen o sportovní kolekci. Tím nejlepším co jsme mohli v kolekci zahlédnout, byly propracované plédy s různými vzory v bohatých odstínech béžové a čokoládové.

Zatoužili jste někdy být alespoň na chvíli musherem nebo Eskymákem? Pak máte jedinečnou příležitost…

vogue.com/fashionshows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram