Podzimní přehled stylových dámských tenisek 2015 - které se nosí?

Podzimní přehled stylových dámských tenisek 2015 - které se nosí?

Móda.cz se zaměřila na tenisky. V dnešní době jeden z nejoblíbenějších tipů obuvi i pro ženy k elegantním outfitům. Základem jsou trendy tenisky a znalost, jak je nosit!

Tenisky se před pár lety probojovaly na žebříček top obuvi i u žen, které preferují elegantní styl. Dnes tak zastávají kromě své pozice také pozici sandálků, lodiček a balerín. Ženy je obouvají místo ostatních druhů obuvi a kolikrát se jich nechtějí vzdát. Přinášíme tipy, které druhy tenisek letí během podzimu 2015. Ještě je totiž čas si nějaké vybrat. 

A jak je nosit?

 
Adidas 1 999 Kč ; New Balance 1 399 Kč

Trendy odstíny jsou bezpochyby tmavě modrá, stříbrná, zlatá, bronzová a pak veškeré tlumené barvy ve svých vzájemných kombinacích. Doba, čím zářivější tenisky tím lépe, pominula a tak se s výběrem barvy soustřeďte právě na khaki, hnědou, rudou a celkově přírodní teplé tóny. 

 
Adidas 1 749 Kč ; Adidas 1 119 Kč

Značky, které umějí tenisky nejlépe, zůstávají stále stejné. Nike vede se svými Free Run modely, Air Max i tréninkovými teniskami a v závěsu za ním se řadí Adidas se svou ZX FLUX řadou. Opomenutá by neměla zůstat značka New Balance. Jsou ale na vás tyto značky příliš slavné, prvoplánové a jednoduše chcete něco svěžího a nového, co nikdo jiný nemá? Prohlédněte si modely značky Bassed - ve svých teniskách dokázala skloubit spousty aspektů a tak už od prvního pohledu jsou své a stylové. A to bohatě stačí!

 
Bassed 1 399 Kč ; Bassed 1 399 Kč

Na Zootu teď navíc až do PROSINCE s heslem "zazitveci_vteniskách" se slevou 10%!!!

bata.cz ; zoot.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram