Podzimní trend: Barbour Jacket

Podzimní trend: Barbour Jacket

Barbour Jacket, neboli Barbour bunda, je jedním z charakteristických kousků pro období podzimu. Už ji máte nebo o její koupi stále jen uvažujete?

Slovo Barbour v sobě ukrývá hned několik významů. Jednak je to název značky s dlouholetou tradicí, jednak Barbour označuje typ bundy, které právě tuto značku proslavily a po světě jsou známé jako Barbour Jacket, tedy Barbour bundy. Tento typ bundy je nejtypičtější pro podzimní sezónu.

Nejen, že většinou bundy barevně naprosto odpovídají odstínům padajícího listí a nižším teplotám. Změnám počasí je přizpůsoben i pohodlný střih tohoto kousku. Nejčastěji se s Barbour Jacket setkáte v khaki barvě a dalších tmavě zelených odstínech, hnědé či v barvě burgundy, která sice už nepůsobí tak přírodně, ale pořád se k podzimním náladám dokonale hodí. Můžete sáhnout i po něčem trochu extravagantnějším a zvolit květovanou podšívku, květinový vzor na límci nebo květiny na ohrnutých rukávech.

Bundy u nás seženete téměř u každé značky v odděleních s neformální módou, protože přesně tam styl Barbour Jacket patří. Navzdory jejich tlumeným barvám, se Barbour Jacket velmi dobře kombinují. Inspiraci můžete čerpat z fotografií na internetu, trochu té inspirace vám nabízíme i my.

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram