Podzimní vlasové kreace, aneb jak vlasy upravit, když fouká a prší

Podzimní vlasové kreace, aneb jak vlasy upravit, když fouká a prší

Podzim nám svým sychravým počasím už jasně dává najevo, že je zde a v plné síle. To se bohužel o vlasech v tomto větrném a deštivém období říci nedá. Jak si poradit s neposednými loknami nebo rozcuchanou kšticí? Máme pro vás několik osvědčených tipů.

Originální culík

Klasika, která nezklame, ale ani moc nepřekvapí. Pokud zmoknete, tak je culík záchrana číslo jedna. Chcete i přesto vypadat skvěle? Ozdobte svůj ohon stylovým šátkem, který rozzáří ponuré dny.

Nedbalý drdol

Tímto elegantním řešením upravíte rychle a snadno své vlasy, a i když vítr zafouká, budete vypadat ležérně a vlastně i tak, že přesně takto jste to plánovala. Ani podzimní počasí vás nezaskočí.

Je libo vlny

Potřebujete zazářit, ale předpověď počasí vám nepřeje? V klidu navlňte své vlasy a přestříkejte je řádnou dávkou dlouhotrvajícího laku. Ale pozor, vždy minimálně 15 cm od pramenů, ať si vlasy nezničíte. Pinetky mohou být vítaným pomocníkem při silném větru.

Něco navíc

Nesedí vám žádný z uvedených tipů? Pak tu máme další 2 možnosti. Když fučí vichr a vy mrznete, zkuste si šálou místo krku omotat i vlasy, díky čemuž vám nebude nic kolem lítat, a navíc budete v teple. Zaručenou metodou pak nakonec zbývá klobouk nebo čepice! Prostě to nasaďte na hlavu a je po problému.

                                                                              

Zdroj foto: Pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram